Den Indruk

In 2011 kocht Re-Vive de terreinen en gebouwen van Die Keure. De unieke ligging en de omvang van de site zijn een ideale basis voor een nieuwe en duurzame woonbuurt. Den Indruk biedt een mix van gezinswoningen, appartementen en 1 appartement voor vrij beroep. Elke wooneenheid beschikt over ondergrondse parkeerfaciliteiten. Zo zorgen we voor een autoluwe, veilige en groene leefwijk.

Brugge staat gekend voor zijn vele publieke groen, maar Den Indruk zelf zal ook over een eigen, publieke binnentuin beschikken. De ideale locatie om een praatje te slaan of de krant te lezen. Goede buren en veel groen, meer kan je toch niet wensen? 

Woon

Den Indruk zal actuele architectuur verzoenen met duurzame materialen en een laag energieverbruik. Kortom, het wordt er zorgeloos genieten. Want Re-Vive heeft reeds heel wat ervaring in ecologisch bouwen in de taal van hedendaagse architectuur. Den Indruk omvat 21 gezinswoningen en 17 appartementen aangevuld met 1 appartement voor vrij beroep. Dus voor elk wat wils.

Op Den Indruk wordt de gratis warmte van de zon optimaal gebruikt. Minder energieverbruik betekent enerzijds minder kosten voor de bewoner en anderzijds een milieuvriendelijker gebouw.

Bij Re-Vive bouwen we in elke buurt een multifunctionele ruimte. We noemen dit onze „YAW”. Dit staat voor You Are Welcome. Want elke YAW is boven alles een sociale ruimte. Voor een persoonlijke of gemeenschappelijke activiteit. Want ruimte om te delen (open groen of onder dak) ligt ons nauw aan het hart.

Duurzaam

Tot slot is Den Indruk is op lange termijn een duurzame investering in de toekomst. De locatie, de afwerking, de buurt, de energievriendelijke constructie en duurzame materialen garanderen een waardestijging van de woningen op Den Indruk op lange termijn. Het minimale jaarlijkse energieverbruik verzekert u van een blijvend rendement.

Met een crèche en 2 scholen in de directe nabijheid een ideale vestigingsplaats voor jonge gezinnen. Ook de mobiliteit is gegarandeerd met een bushalte op 100 m en het station van Brugge op 1km. Er ligt een parkeerplaats voor gedeeld rijden aan de Gentpoort. De wandel- en fietspaden langs de Brugse Vesten bevinden zich gewoon aan de overkant van Den Indruk.

Bekijk het aanbod gezinswoningen

Bekijk het aanbod appartementen

Kwaliteitsvolle architectuur

Jouw droomwoning werd met veel zorg en aandacht ontworpen door Cameleon Architects uit Oostende.