Ligging

De ligging is absoluut enig: Brugge was in de Middeleeuwen de economische hoofdstad van Europa. Het historische centrum is sinds 2000 beschermd UNESCO-werelderfgoed. Binnen de muren van dit historische centrum komt Den Indruk. Deze nieuwe duurzame woonbuurt zal zich ontvouwen op 7.000 m².

Op Den Indruk komen zowel gezinswoningen als appartementen. Met een crèche en 2 scholen in de directe nabijheid een ideale vestigingsplaats voor jonge gezinnen. Ook de mobiliteit is gegarandeerd met een bushalte op 100 m en het station van Brugge op 1 km. Er ligt een parkeerplaats voor gedeeld rijden aan de Gentpoort. De wandel- en fietspaden langs de Brugse Vesten bevinden zich gewoon aan de overkant van Den Indruk.

Naast de vele winkels binnen een straal van 300 m vind je op 500 m enkele sublieme musea. Want Brugge was de geboorteplaats van de Vlaamse Primitieven. Beeld je in: wonen in de directe nabijheid van Jan Van Eyck en Hans Memling…

Ligging

Den Indruk bevindt zich tussen de Oude Gentweg en de Gentpoortvest. Via de nabije Buiten Gentpoortvest en de N50 bereik je na amper 6 km de E40 (oprit Oostkamp).